| Еве баш сега | |
|
|
Автор | Порака |
---|
maister ТОРМОЗ модератор

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 31 Локација : Скопје Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 08 Ное 2009, 16:13 | |
| има некој ?????????????
кој е тука нека пише !!! |
|
 | |
GoldenBoy ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 32 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17

| Предмет: Re: Еве баш сега Сре 28 Окт 2009, 11:44 | |
| Абе колку сме толку. Па да напраиме еден муабет и за напредокот на форумот и за некои предлози. и најбитното да се видиме тие што сме. месечинчето ни е болно, па да очекаме да оздрави па да се договориме. _________________   |
|
 | |
Renata Тормозче

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 32 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик :  Се вика : Пандурка

| Предмет: Re: Еве баш сега Пон 26 Окт 2009, 18:16 | |
| |
|
 | |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 27 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик :  Се вика : Глувчо

| Предмет: Re: Еве баш сега Пон 26 Окт 2009, 17:59 | |
| се вратив од факс _________________  |
|
 | |
GoldenBoy ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 32 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17

| Предмет: Re: Еве баш сега Пон 26 Окт 2009, 11:32 | |
| - Renata напиша:
- GoldenBoy напиша:
- Организирам луѓе за на журкаааа!!!
а нас членовите на Тормозење не не викаш а? Срам те било 
Со вас сакам посебно да се видам  Да си се видиме како што треба. Отворив една тема каде што предложив да направиме една забава и да се видиме сите, ама нешто не им се идеше на тормозачиве  _________________   |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 31 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик :  Се вика : Торко

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 22:27 | |
| Си дремам на форумов и чекам да дојде Хубабуба _________________  |
|
 | |
Renata Тормозче

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 32 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 21:14 | |
| - GoldenBoy напиша:
- Организирам луѓе за на журкаааа!!!
а нас членовите на Тормозење не не викаш а? Срам те било  |
|
 | |
GoldenBoy ToРмОзЕр

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 21:11 | |
| Организирам луѓе за на журкаааа!!! _________________   |
|
 | |
Renata Тормозче

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 20:49 | |
| Чекам да ми се јават да се спремам и да идам на кафе  |
|
 | |
maister ТОРМОЗ модератор

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 31 Локација : Скопје Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 19:38 | |
| ќе одам да се спремам !!! па ќе излезам !!! |
|
 | |
Renata Тормозче

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 16:07 | |
| Си го разгледувам форумов и си пишувам |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 31 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 16:03 | |
| Станав од спиење _________________  |
|
 | |
maister ТОРМОЗ модератор

| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 25 Окт 2009, 13:31 | |
| си пиев едно  и одам да се дружам со мојата стара љубов -  (книгата)!!! |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 22:24 | |
| Чекам да ми титне Хубабуба и да излезам _________________  |
|
 | |
Renata Тормозче

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 20:34 | |
| Се мислам кога да почнам да се спремам за искаќање |
|
 | |

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 27 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 19:08 | |
| И како ти се допаѓа?  _________________  |
|
 | |
Magdalena Тормозче

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 33 Љубовен статус : Слободна ко птица Години : 31 Локација : Скопје Занимање : Вработена Се чувствувам : Одлично Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 78 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик :  Се вика : Маца

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 17:16 | |
| гледам што се има по форумов  |
|
 | |

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 14:44 | |
| Неможам да се изначудам какви се луѓе постојат на светов _________________  |
|
 | |
Шеќерче ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 28 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик :  Се вика : Туфка

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 14:44 | |
| се радувам за новите фанови на ДОБЕРМАН _________________  |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 24 Окт 2009, 03:11 | |
| Читам, читам, читам и читам  _________________  |
|
 | |
maister ТОРМОЗ модератор

| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 23 Окт 2009, 18:41 | |
| си ручав, и да пијам едно несче па одам да бубам !!! |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 23 Окт 2009, 13:54 | |
| Станав од спиење и чекам некој да свари кафе  _________________  |
|
 | |
huBaBuBa ToРмОзЕр

БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 31 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака :  ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик :  Се вика : Трубаревка

| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 23 Окт 2009, 13:50 | |
| Се мислам кога малку ќе здивнам од обврскиве што ги имам _________________  |
|
 | |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр

| Предмет: Re: Еве баш сега Чет 22 Окт 2009, 19:17 | |
| Се нервирам зошто никако неможам да го средам грлото, помина болката сега ми е суво и ме иритира  _________________  |
|
 | |

| Предмет: Re: Еве баш сега Чет 22 Окт 2009, 15:05 | |
| Се вратив од факултет _________________  |
|
 | |
Sponsored content
 | Предмет: Re: Еве баш сега  | |
| |
|
 | |
| Еве баш сега | |
|